GRILLROOM EL PASHA

GRILLROOM EL PASHA Mediterraans Eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 667 beoordelingen
11 apr 2021 om 15:09 Heerlijk gegeten...top bezorging
10 apr 2021 om 9:19 2 kapsalons besteld. Aardappelschijfjes waren veel tel angst doorgebakken, smaakte verbrand. Ik heb naast de voordeur een tafeltje staan en toch zetten ze het eten op de grond, onsmakelijk
7 apr 2021 om 20:09 Supersnel bezorgd, en superlekker.
5 apr 2021 om 22:55 Heerlijk gegeten. Echt top. Doordat ik zelf een fout adres had doorgegeven kwam de bestelling niet, eenmaal gebeld werd het zo opgelost en stonden ze 15 minuten later voor de deur. Goede service!
5 apr 2021 om 20:19 Zou om 18.00 uur worden geleverd, echter levering was pas om 18.45 uur. Dus ruim 45 min. vertraagd/te laat.
2 apr 2021 om 20:40 Prima op tijd bezorgd en heerlijk gegeten
2 apr 2021 om 5:26 Het was een lekkere pizza, maar je hebt echt goede pizza’s van de echte Italiaan. Maar binnen het genre een prima pizza. Snel geleverd en goed geleverd.
31 mrt 2021 om 22:12 eten heel erg lekker, voor het eerst een salade met tonijn gehad,die bestellen we zeker nog een keer, was heerlijk.
28 mrt 2021 om 20:18 Vandaag helaas koude shoarma, slappe aardappelschijfjes en geen saus meegeleverd. Teleurstellend, na veel positieve ervaringen.
27 mrt 2021 om 8:46 Erg lekker. Tip ... in een Dürüm geen sla maar liever harde groente zoals kool oid. Sla wordt slap en maakt het niet lekkerder.
25 mrt 2021 om 22:13 ik had een bekertje ijs vsn €.3 00 wat niet te eten,heeft vast heeeel lang in de vriezer gelegen !!!!
20 mrt 2021 om 23:02 We werden op het laatste moment gebeld dat het later zou worden. Weinig groente en hoeveelheid vlees viel ook tegen. Lamsdöner was vrij droog. Aardappelschijfjes waren weinig gekruid.